Close X

Menu
NEW - Design Your Own
Locker configurator image
plexus configurator image

Use our new online configurator tool to ‘Design your own’ locker and plexus units.

Choose from our standard range of locker sizes, select the lock you want (including our award-winning smart lock, Simplicity) and specify your finish to get the locker configurator you want for your workspace.

Your Workspace

McKinsey & Company

The client.

McKinsey & Company, a global management consulting firm headquartered in London, aimed to create an innovative workspace that fosters collaboration and integrates bold design with smart technology to benefit both clients and employees.

The space.

Upon deciding to relocate, McKinsey entrusted MoreySmith to design an exceptional workplace in The Post Building, a former Royal Mail sorting office in Holborn, London’s Knowledge Quarter.

The project.

With a focus on smart locker solutions, we were tasked with meeting McKinsey’s diverse requirements, including remote locker assignment, access card operation, user insights, and automated notifications.

Our Simplicity lockers emerged as the ideal choice, seamlessly integrating with McKinsey’s vision for a dynamic and collaborative workspace.

The challenge was to transform The Post Building into a fresh and dynamic environment that promotes employee well-being and productivity while meeting LEED criteria.

Our Simplicity lockers not only automated IT equipment distribution but also facilitated parcel management and workplace recycling initiatives, aligning with McKinsey’s sustainability goals.

The results.

By incorporating ReleezMe software and Simplicity smart locker solutions, McKinsey has streamlined operations, enhanced energy efficiency, and promoted workplace recycling.

The new office not only showcases McKinsey’s expanded client offerings but also reflects their commitment to innovation and sustainability.

“We are delighted to be in our new home. The move to The Post Building signifies our continued commitment to London and the UK, 60 years after we first established a presence here.

This office provides us with the perfect environment to foster creativity and collaboration, and, most importantly, our new office will help us continue to attract and retain the best talent and bring cutting-edge insights to our clients.” – Managing Partner, UK and Ireland.

Download the full case study

Download